Dağdere yolu kullanılmaz hale geldi

Dağdere yolu kullanılmaz hale geldi
Başhüyük ve Konar Mahalleleri’nin Konya ile ulaşımını sağlayan Dağdere yolu kullanılamaz hale geldi. Bu yolun kullanılamaz duruma gelmesinden dolayı Konar ve Başhüyük mahalle sakinleri bozulan yolun bir an evvel onarılmasını...

Başhüyük ve Konar Mahalleleri’nin Konya ile ulaşımını sağlayan Dağdere yolu kullanılamaz hale geldi. Bu yolun kullanılamaz duruma gelmesinden dolayı Konar ve Başhüyük mahalle sakinleri bozulan yolun bir an evvel onarılmasını talep ediyor.

Yaklaşık 10 km fark ettiği için özellikle Başhüyüklü ve Konarlı vatandaşların ağırlıklı olarak tercih ettiği Dağdere Sarayönü yolunun bozukluğu nedeniyle vatandaşlar tepkili. Ağır kış şartlarıyla daha da bozulan yol özellikle otomobiller için kullanılamaz halde. Vatandaşlar ortasında büyük çukurların oluştuğu yolun bir önce yapılmasını istiyor.

Sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar, buradan geçen yüklü araçlar ve kamyonlar nedeniyle yolun daha da kullanılmaz hale geldiğini belirterek bu yolu kullanan otomobillerin ön düzenlerinde hasarlar meydana geldiğini ve bir an evvel çözüm beklediklerini dile getirdiler.