Dahiliye doktoru göreve başladı

Dahiliye doktoru göreve başladı
Sarayönü Devlet Hastanesi'nin kadrolu Dahiliye Doktoru Melek Çağlayan, geçtiğimiz hafta içerisinde görevine başladı.Uzun süre önce Sarayönü Devlet Hastanesi'nin kadrolu dahiliye doktorunun tayinin çıkmasının ardından yerine...

Sarayönü Devlet Hastanesi'nin kadrolu Dahiliye Doktoru Melek Çağlayan, geçtiğimiz hafta içerisinde görevine başladı.

Uzun süre önce Sarayönü Devlet Hastanesi'nin kadrolu dahiliye doktorunun tayinin çıkmasının ardından yerine yeni doktor atanmamıştı. Bu süre içerisinde görevlendirme ile gelen doktorlarla dahiliye polikliniği hizmet vermeye çalışıyordu. Kadrolu doktor bulunmadığı için hastalar yatan hasta servisinden de faydalanamıyordu. Bu yüzden hastalar bazı Konya'ya gitmez zorunda kalıyordu.

Uzun süredir beklenen kadrolu dahiliye doktoru geçtiğimiz günlerde Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atandı. Geride bıraktığımız hafta içerisinde görevine başlayan Dahiliye Doktoru Melek Çağlayan, hastalarına hizmet vermeye başladı.

1988 Aksaray doğumlu olan Dahiliye Doktoru Melek Çağlayan Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İç hastalıkları uzmanlığını da Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde gerçekleştiren Çağlayan, ilk görev yeri olarak Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Melek Çağlayan'a, Sarayönü Devlet Hastanesi'ndeki görevinde başarılar dileriz.