Dahiliyeci iki oldu

Dahiliyeci iki oldu
Sarayönü Devlet Hastanesi yeni dahiliye uzmanına kavuştu. Mevcut Dahiliye Uzmanı Emine Almaz Gürbüz'ün yanı sıra ilçemize atanan Uz. Dr. Hasan Görkem görevine başladı.Yeni atanan Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Görkem, ikincisi açılan...

Sarayönü Devlet Hastanesi yeni dahiliye uzmanına kavuştu. Mevcut Dahiliye Uzmanı Emine Almaz Gürbüz'ün yanı sıra ilçemize atanan Uz. Dr. Hasan Görkem görevine başladı.

Yeni atanan Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Görkem, ikincisi açılan Dahiliye Polikliniği nde muayene ve tedavilerine başladı. Sarayönü Devlet Hastanesi'nde çok güzel bir çalışma ortamı bulduğunu ifade eden Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Görkem, "Burada birçok hekim arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Tam bir aile ortamı olduğunu düşünüyorum. Sarayönü de şirin bir ilçe. Konya'ya yakın olması da çok iyi. Güzel sağlık hizmetleri vereceğimize inanıyorum" dedi.

1983 Nevşehir doğumlu olan Uzman Dr. Hasan Görkem, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Nevşehir'de aldı. Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Görkem, 2009 yılında mezun oldu. Nevşehir 112 Acil Servis Hizmetlerinde ve Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Görkem, daha sonra Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Dahiliye üzerine ihtisas yaptı. Görkem, ihtisasını tamamladıktan sonra uzman doktor olarak ilk Sarayönü Devlet Hastanesi'ne atandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Görkem'e, Sarayönü Devlet Hastanesi'nde ki yeni görevinde başarılar dileriz.