Danışma meclisinde referandum konuşuldu

Danışma meclisinde referandum konuşuldu
Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 62'nci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Baran, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı...

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 62'nci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Baran, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, Sarayönü'nün projeleri ve sorunları masaya yatırıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Belediye Başkanı Nafiz Solak, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi sundu. Ülke, il ve ilçe meseleleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından teşkilat mensuplarının soruları cevaplandı. Yapılan müzakereler sonucunda toplantıya son verildi.

Danışma meclisi toplantısı ile ilgili bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, "Önümüzde bir referandum süreci bulunuyor. Yeni anayasa referandumu ile alakalı yapılacak işler ve izlenecek yol haritası üzerinde çalışma yaptık. Allahın izniyle yeni anayasamızı ev ev mahalle mahalle dolaşıp halkımıza iyice anlatacağız. En doğru bilgiyi halka ulaştırabilmek için kitapçılar dağıtacağız. Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı olanını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz" dedi.