Dayanışma yemeğinde buluştular

Dayanışma yemeğinde buluştular
Sarayönü'ne bağlı Kurşunlu mahallesinde, gelecek yıllarda gelenekselleştirilmesi planlanan bir dayanışma yemeği organize edildi.Dayanışma yemeği ve hatim programına Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Sarayönü Belediye...

Sarayönü'ne bağlı Kurşunlu mahallesinde, gelecek yıllarda gelenekselleştirilmesi planlanan bir dayanışma yemeği organize edildi.

Dayanışma yemeği ve hatim programına Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, eski milletvekillerinden Ali Öztürk, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabırlı, Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Kadir Tamak, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, gazeteci Lokman Koyuncuoğlu, mahalleliler ve birçok misafir katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, "Bu faaliyetler toplumumuzda birlik, beraberlik ve geleneklerimizin korunması adına çok faydalı. Bu organizasyonun devamının gelmesini ve gelenekselleşmesini ümit ediyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan da bu tür faaliyetlere önem veriyor ve destekliyor." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bu tür organizasyonların gelişmesi ve yayılması yönünde temenni de bulundu.

Kurşunlu mahallesi dışında ve mahallede ikamet eden 2 bin 500'den fazla Kurşunluluyu bir araya getiren dayanışma yemeğini organize eden Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Sinan Çelik, birlik, beraberlik ve kaynaşma adına çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerin söyledi.

Bu organizasyonu gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Çelik, "Organizasyon komitemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz dayanışma yemeği ve hatim programı ile 3 bine yakın Kurşunlulu hemşerimizi bir araya getirdik. Bizim buradaki hedefimiz mahallemizde ve mahallemizin dışında yaşan halkımızı bir araya getirmek, mahallemiz adına birlik ve beraberliği pekiştirmek ve kaynaşmayı sağlamaktı. Çok güzel bir organizasyon olduğuna inanıyoruz. Çok güzel geri dönüşler aldık ve insanlarımızın memnun kaldığını görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah bu organizasyonu geleneksel hale getireceğiz. Katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.