Demirpolat ailesi çınarını kaybetti

Demirpolat ailesi çınarını kaybetti
Sarayönü Belediyesi eski başkanlarından Hasan Demirpolat'ın annesi Fehime Demirpolat, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Fehime Demirpolat, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu....

Sarayönü Belediyesi eski başkanlarından Hasan Demirpolat'ın annesi Fehime Demirpolat, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden Fehime Demirpolat, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Konya'da hayatını kaybeden merhume Fehime Demirpolat'ın cenazesi salı günü Sarayönü'nden kaldırıldı. İkindi namazı öncekince merkez çarşı camiine getirilen merhume Fehime Demirpolat'ın cenaze namazı ikindi namazına müteakip olarak imam hatip Kasım Kılıç tarafından kıldırıldı. Cenaze namazıma Demirpolat ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazının ardından helalliği alınan merhume Fehime Demirpolat'ın cenazesi, eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına götürüldü. Fehime Demirpolat'ın kabrine defnedilmesinin ardından Demirpolat ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhume Fehime Demirpolat'a Allah'tan rahmet acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.