Demirpolat traktör satışına başladı

Demirpolat traktör satışına başladı
Sarayönü'nün önde gelen firmalarından Demirpolat grup, bünyesine traktör bayiliği dâhil etti.Son yıllarda gelişen teknoloji, traktör satışlarına da olumlu yönde yansıyor. Traktörde güç ve konforu seçen çiftçiler, eski...

Sarayönü'nün önde gelen firmalarından Demirpolat grup, bünyesine traktör bayiliği dâhil etti.

Son yıllarda gelişen teknoloji, traktör satışlarına da olumlu yönde yansıyor. Traktörde güç ve konforu seçen çiftçiler, eski traktörlerini yenisi ile değiştiriyor. Çiftçilerin bu taleplerine kayıtsız kalmayan Erdal Demirpolat Deuzt-Fahr ve Same marka traktörlerin bayiliğini alarak satışına başladı.

Sarayönü’nün önemli tarım bölgelerinden biri olduğunu belirten Erdal Demirpolat, "Tarım makinelerinde teknoloji her geçen gün gelişiyor. Tarımın vazgeçilmez makinesi ise traktördür. Bu sebeple çiftçimiz traktörde yaşanan teknoloji ve konforu yakından takip ediyor ve iyisini kullanmaya çalışıyor" dedi.

Deuzt-Fahr traktörlerinin kendini ispatlamış teknolojisini ve konforunu hızla geliştiren bir marka olduğunu ifade eden Demirpolat; “Alman markası olan Deuzt-Fahr ve Same traktörleri gerek ismi gerekse konforu, dizaynı, gücü ve az yakıt tüketimiyle kendini ispatlamış ve çiftçilerimizin ilgi odağı olan markalar.

Bu traktörlerin bayiliğini alarak Sarayönülü çiftçilerimizin beğenisine sunduk. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Çiftçinin ekmeğini ekipmanı sayesinde kazandığına dikkat çeken Demirpolat;  “Konya Ovasının önemli hububat merkezlerinden Sarayönü'nde, ağırlıklı olarak tarımdan geçinen çiftçilerimiz için traktör olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır.

İlçemizde 2 bin civarı traktör var. İstatistiklere bakıldığında traktörlere talepte bitmiyor. Çiftçilerimiz ellerinde bulunan eski ve ekonomik olmayan traktörleri ellerinden çıkarıyorlar.

Artık gelişen teknolojiye ayak uydurmak çiftçilerimiz için de kaçınılmaz bir hal aldı. Çünkü ekmeğini topraktan çıkaran vatandaşlarımız çalışmalarında konforlarını da gözetmek durumundalar. Çiftçi günün büyük bir bölümünü traktör üzerinde geçiriyor. Bu sebeple traktörü rahat, kullanımı kolay ve iyi bir konfora sahip olması gerekiyor

Deuzt-Fahr ve Same traktörleri de çiftçimize hem konfor hem de emsallerine göre daha az yakıt tüketimiyle avantaj sağlıyor” şeklinde konuştu.

Hizmeti çiftçinin ayağına getirdiklerini dile getiren Demirpolat; “İlçemizde traktör bayiliği eksikliği olduğu için çiftçilerimiz diğer ilçelere veya illere gitmek durumunda kalıyordu.  Bölgemizde ki bu açığı gidermek ve çiftçimize hizmet etmek için bu sektöre girmiş bulunmaktayız. Bölgemiz çiftçisinin traktör ihtiyacı artık Sarayönü'nde karşılanabilecektir'' dedi.