Denetimler tavizsiz devam ediyor

Denetimler tavizsiz devam ediyor
Sarayönü’nde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve İçişleri Bakanlığınca çıkarılan genelgeler doğrultusunda yapılan “Dinamik Denetimler” koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde de...

Sarayönü’nde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve İçişleri Bakanlığınca çıkarılan genelgeler doğrultusunda yapılan “Dinamik Denetimler” koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde de devam etti.

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’in bizzat katıldığı denetimler geçtiğimiz hafta Çarşamba günü gıda maddeleri imalat ve satışı yapan yerler ile trafikte yol kontrol uygulama noktalarında gerçekleştirildi.

Kaymakamı Şahin, kurallara uyma konusunda vatandaşlara sık sık uyarılarda bulundu.

Sarayönü’nde, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’in başkanlığında tam kapanma sürecinde denetimlere devam edildi.

İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda, Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Hasan Saltan’ın katılımıyla, açık olan gıda işletmelerinde ve yol kontrol uygulama noktalarında Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

Durdurulan araçlardaki belgeleri bizzat kontrol ederek vatandaşlardan kurallara uymaları noktasında ricada bulunan Kaymakam Şahin daha sonra ilçe merkezinde tam kapanma sürecinde açık durmasına müsaade edilen işletmeleri ve fırınları denetledi.

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, tam kapanma sürecinde Sarayönü'nün çeşitli noktalarında denetim faaliyetlerini sürdüren polis kontrol noktalarını ziyaret ederek vatandaşların tedbir ve kurallara hassasiyetle uyulması hususunda bilgilendirmede bulundu.

Salgının gölgesinde zorlu bir yılı geride bıraktığımızı ifade eden Kaymakam Şahin, "Kapanma sürecini tedbirlere tam olarak uyarak en iyi şekilde değerlendirelim. İnşallah bu sayede Ramazan Bayramı sonrasında, sergilediğimiz fedakarlıkların meyvelerini almış olacağız" şeklinde konuştu.