Denizi geçip derede boğuluyorlar

Denizi geçip derede boğuluyorlar
Sarayönü Belediyespor'un ligde kalmasını arzu ettiği diğer bir Konya takımı olan Ereğlispor, fikstür avantajına rağmen küme düşmek için elinden geleni yapıyor.Hafta arasında şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor ile...

Sarayönü Belediyespor'un ligde kalmasını arzu ettiği diğer bir Konya takımı olan Ereğlispor, fikstür avantajına rağmen küme düşmek için elinden geleni yapıyor.

Hafta arasında şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelen Ereğlispor, imkansız görünen maçtan 1 puan çıkarmayı başarırken, pazar günü garanti görülen maçta kendi evinde yenildi. Pazar günü son sıralarda bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor'u evinde konuk eden Ereğlispor, iç sahada oynamanın avantajını kullanamadı. Karşılaşmada geriye düşmesine rağmen beraberliği sağlayan ama skoru tutamayan Ereğlispor, kolay maçlarından birini daha kaybederek düşmeye bir adım daha yaklaştı. Akşehirspor'un da yenildiği haftada fırsat tepen Ereğlispor'un, yönetim, teknik heyet ve transfer hatalarından dolayı yine düşmeye çok yakın.