Deplasman için taraftar bulamadılar

Deplasman için taraftar bulamadılar
Sarayönü Belediyespor'un bu sezon, son deplasman karşılaşmalarından biri olan Tavşanlı Linyitspor maçı için Yeşil Fırtına taraftar grubu tarafından tertip edilen deplasman organizasyonuna ilgi gösterilmedi.Hafta içerisinde Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor'un bu sezon, son deplasman karşılaşmalarından biri olan Tavşanlı Linyitspor maçı için Yeşil Fırtına taraftar grubu tarafından tertip edilen deplasman organizasyonuna ilgi gösterilmedi.

Hafta içerisinde Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ile görüşen ve Kütahya'ya otobüs sözü alan grup önderleri, otobüsü dolduracak sayıda taraftar bulamayınca deplasman organizasyonu iptal edildi. Bunun üzerine taraftar grubu önderleri, sosyal medya üzerinden, deplasmana gitmek istemeyen taraftarları eleştirdi.

Grup önderleri tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "Kütahya deplasmanı Sarayönü halkının yoğun ilgisinden! dolayı iptal edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkürler. Seneye görüşürüz iyi gün taraftarları. Başarı olduğunda bizden daha çok Sarayönü Belediyesporlu olanlar, geçen sene hevesim kırıldı diyenler; bizler Sarayönü sevdalısı olarak iyi gün, kötü gün ayırt etmeden, her zaman takımımızın peşinde koşarın menfaatsiz taraftarız." denildi.

Bu açıklamanın ardından Yeşil Fırtına Taraftar Grubu sorumlusu Sefer Solak ve birkaç taraftar, kendi imkanlarıyla Isparta'da oynanan Isparta Davrazspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını izlemeye gitti.