Depremzedelere yardım eli

Depremzedelere yardım eli
Sarayönü Belediyespor Karate Antrenörü Neslihan Ekşi’nin gayretleriyle gerçekleştirilen depremzedelere yardım kampanyası büyük bir başarıya ulaştı.Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Ekşi, "26 Ocak Pazar günü başlattığımız...

Sarayönü Belediyespor Karate Antrenörü Neslihan Ekşi’nin gayretleriyle gerçekleştirilen depremzedelere yardım kampanyası büyük bir başarıya ulaştı.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Ekşi, "26 Ocak Pazar günü başlattığımız Elazığ depremi için küçük boyutlu yardım kampanyamız bir anda büyük boyutlara ulaştı. Yardım kampanyasında en büyük emeği geçen, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümündeki hocam Prof. Dr. Evrim Çakmakcı oldu. Onun üniversiteyi organize etmesiyle yardımın bir ayağı üniversitede bir ayağı Sarayönü’nde olmak üzere büyük hacimli bir yardım toplanmıştır. Yardımın Sarayönü ayağında organizasyona büyük katkıları olan ASEM'de yüzme antrenörü olan Berivan Kandemir hocaya, Sarayönüspor Karate takımı sporcuları, velileri ve Sarayönü halkı büyük destek sağlamıştır. Yardımlar 30 Ocak Perşembe günü tek tek elden teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah bu tür acıları memleketimize yaşatmasın." şeklinde konuştu.