Ders kitapları dağıtıma hazır

Ders kitapları dağıtıma hazır
Online eğitimin başlamasına kısa bir süre kala, öğrencilerin okullarda yüz yüze eğitim sürecine ilişkin araştırmaları hız kazandı. Bu yıl bir üst sınıfa geçiş yapan milyonlarca öğrenci, ders kitaplarını ne zaman ve...

Online eğitimin başlamasına kısa bir süre kala, öğrencilerin okullarda yüz yüze eğitim sürecine ilişkin araştırmaları hız kazandı. Bu yıl bir üst sınıfa geçiş yapan milyonlarca öğrenci, ders kitaplarını ne zaman ve nereden temin edeceklerini sorguluyor.

Milli Eğitim Bakanlığınca 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılacak ders kitapları, eğitim kurumlarına yollandı.

2020-2021 Eğitim öğretim sezonu öncesinde okullara ders kitapları ulaştırıldı. Dağıtılan kitaplar okullarda öğrencileri bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara her yıl gönderilen ücretsiz kitaplar, Sarayönü’ndeki okullara ulaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara ulaştırılması konusunda yapılan çalışmaların ardından okullara ulaştırılan kitaplar yüz yüze eğitim başladığında dağıtılacak. 21 Eylül'de başlayacak olan yüz yüze eğitimin ardından Sarayönü’nde öğrencilere kitapları dağıtılacak. Ayrıca bazı kitaplarda Elektronik ortamda öğrencilere dağıtılacak.