Dev yatırım büyüyor

Dev yatırım büyüyor
Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan "Toplum Ruh Sağlık Merkezi ve Sağlık Hayat Merkezi" inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Selçuklu Belediyesi sosyal yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmaçı, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlık Hayat Merkezi" inşaatında incelemelerde bulundu.

Selçuklu Belediyesi sağlık yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan “Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi” inşaatında incelemerde bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ile birlikte incelemelerde bulundu.

Pekyatırmacı, "Yapımını kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağımız projemizin Konyamıza ve Selçuklumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi toplam 4 bin 699 mekrekare alandan oluşacak. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi içerisinde 1 adet spor salonu, 4 gözlem ve tedavi odası, 1 psikolog odası, 1 ekip odası, 1 sosyal görüşme odası, 1 kütüphane, 9 atölye, 1 çok amaçlı salon ve 1 doktor odası yer alacak.

Sağlıklı Hayat Merkezi ise 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet röntgen odası, 1 kan alma odası, 1 adet mamografi odası, 1 adet laboratuvar, 2 adet üreme sağlığı ve muayene odası, 1 adet KETEM odası, 1 adet üreme ve KETEM danışma odası, 1 adet USG, 1 adet gebe sınıfı, 1 adet acil müdahale odası, 1 adet fiziksel aktivite koçu, 2 adet sigara bırakma odası, 3 adet fiziksel aktivite alanı-fizyoterapist, 1 adet pedagog, 2 adet diyetisyen, 1 adet ağız ve diş sağlığı, 1 adet ergoterapist, 2 adet psikolog, 2 adet sosyal hizmet odası, 2 adet çocuk gelişim odası ve 1 adet hasta eğitim odası ile vatandaşlara hizmet verecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ