Dikkat! Önümüzdeki 1,5 yıl şimdiden dizayn ediliyor

Dikkat! Önümüzdeki 1,5 yıl şimdiden dizayn ediliyor
Gökyüzünde Akrep yerleşimleri artarken, güçlü ve dönüştürücü Ay tutulmasına doğru ilerliyoruz. Mars’ın ardından yarın Merkür, 24 Ekim’de de Güneş Akrep burcuna geçecek ve bizim için yeni bir süreci başlatacak? Peki siz bundan nasıl etkileneceksiniz? Hepsi yazımızda…

Ekim ayı birçok insanın hayatında dönüm noktası olacağa benziyor. Gökyüzü haritaları yorumcusu Seyran Ataklı, “Yaşadıklarınıza ve hissettiklerinize bu ay dikkat edin zira önümüzdeki 1.5 yılın majör konularını belirleyecek önemli bir döngüdeyiz” dedi.

image-2023-10-21t09-50-21-578z.jpg

Ataklı, 24 Ekim itibariyle Güneş’in Akrep burcuna geçerek bireysel yaşamlarda tutkulu, hem mantığın hem keskin sezgilerin yol göstereceği bir süreci başladığına dikkat çekerek, tutulmaların bizi nasıl etkileyeceğini açıkladı. İşte Seyran Ataklı’nın rehber niteliğindeki değerlendirmeleri…

Ay tutulması Boğa burcunda, ülkemiz ve dünya üzerindeki etkisi ise çok yoğun ve belirleyici. Ekonomi, finans, gayrimenkuller, mal varlıkları, güvenlik, barınma, başkalarıyla paylaştığımız ortak kazanımlar, kaynaklarımız, bütçemiz Akrep- Boğa aksıyla mercek altında olacak. Akrep burcundaki gezegen yoğunluğuyla kontrolsüz, agresif enerjilerle karşı karşıya kalınabilir, kazalar ve tartışmalar alevlenebilir. Takıntılar, kaygılar, kuşkular tetiklenecektir.

image-2023-10-21t09-52-16-571z.jpg

YALANLARA, İHANETLERE, GİZLİ AŞKLARA HAZIR OLUN!
Dürtüsel davranışlar belirgin olur, hırs bazı insanların gözünü kör edebilir, anksiyete ve depresyona meyil verebilir. İkili ilişkilerde güven zedelenmesi, şüphe, özel eşyaların karıştırılması, iz sürme ve kıskançlığın dozu artabilir. Bazı ilişkilerde sadakat sınavı ağır bir şekilde verilebilir. Yalanlar, ihanetler, gizli aşklar ortaya çıkabilir.

Mars'ın Akrep burcunda çok güçlü bir konumda olduğunu unutmayalım. Sorunlara kökten çözüm yöntemiyle yaklaşabilir, gereken gücü kendimizde bulabilir, isteklerimiz için savaşabiliriz.

Merkür Akrep transiti bizi fanatik eğilimlerin içine itebilir, kendi düşüncelerimizi karşıya kabul ettirmekte diretebiliriz. Baskı ve manipülasyona başvurabilir, saplantılı olabilir, sabit bir fikre takılıp kalabiliriz. Kendimizle ilgili ser verip sır vermezken, başkalarının hayatını fazlasıyla merak edebiliriz. Biraz içe dönebilir, fikirlerimizi, planlarımızı paylaşmaktan kaçınabiliriz.

image-2023-10-21t09-53-08-354z.jpg

AY KARMİK HESAPLAŞMALAR İÇİN DÜĞMEYE BASTI
Gölge yönüyle huzursuz bir zihindir Merkür Akrep. Kendisini onaylamayan her şeyi bir tehdit olarak görebilir. İlkel duygularda kalır, kin, intikam, zorbalık kullanırsa sonu yıkım olur. İşte bu nedenle, zehri akıtmadan önce kendi içimizde yapmamız gereken temizliğe öncelik vermemiz gerekiyor. Ay tutulması yaptıklarımızın karşılığını alacağımız karmik hesaplaşmalar için düğmeye bastı bile. İletişimde iğneli bir dil kullanmayın, karşı tarafı bile isteye yaralamayın, size uymuyor diye kimseyi yargılamayın.
Sakin ve emin adımlarla gidin. Kısa değil, uzun vadeli planlara yönelin. Kimin yalan kimin doğru söylediğini hemen fark edecek, gerekli ayrıştırmaları zaten yapacaksınız. Merkür Akrep başkalarının duygularını bir paratoner gibi üzerine çekmektir. Toplumsal yaralar daha fazla hissedilebilir.

image-2023-10-21t09-53-34-424z.jpg

SPEKÜLATİF YATIRIMLARA DİKKAT!
Spekülatif yatırımlara karşı temkinli olmamız, kaynaklarımızı doğru değerlendirmemiz gereken bir dönemdeyiz. Ay tutulması bazı parasal kayıpları, bitişleri, dönüşümleri karşımıza getirebilir. Miras, nafaka, sigorta, borç alacak, vergi yapılandırmaları, kredi ödemeleri dikkat çekecektir. Altın yükselişe geçebilir. Savaşın yayılması, etnik çatışmaların tetiklenmesi, askeri çatışmalar ve terörün devam edeceğini söyleyebiliriz. İnsan hakları, protestolar, inanç alanında fanatik söylemler, saldırılar tutulma haftası ve sonrasında artacağına işaret etmekte. Ülkemizde ekonomi baş sıraya yerleşir, mülteci sorunu uzun vadede sorunları büyütecektir.

image-2023-10-21t09-55-55-374z.jpg

Sağlıkta cinsel bölgeler, hormonlar, tiroid, boğaz yollarında sıkıntılar, boyun fıtıkları, böbrekler ve bel bölgesinde sinirsel hassasiyetler öne çıkabilir. Bu süreçte zorunlu değilse önemli ameliyatlar gerçekleştirilmesi pek önerilmez. Ameliyatlarda enfeksiyon riski artabilir, aşırı kanamalar sorun yaratabilir.

Merkür duygularımızın sesidir.
Az konuşun, fazla dinleyin.
Dilden dökülecek güzel birkaç sözün şifasına inanın.
Mutlu haftalar.