Dinamik denetimler devam ediyor

Dinamik denetimler devam ediyor
Sarayönü’nde koronavirüs ile mücadele kapsamında denetimler hız kesmeden devam ediyor.Sarayönü’nde geçtiğimiz hafta Perşembe günü, koronavirüs ile mücadele kapsamında daha önce başlatılan dinamik denetimlere hız kesmeden...

Sarayönü’nde koronavirüs ile mücadele kapsamında denetimler hız kesmeden devam ediyor.

Sarayönü’nde geçtiğimiz hafta Perşembe günü, koronavirüs ile mücadele kapsamında daha önce başlatılan dinamik denetimlere hız kesmeden devam edildi. Denetimleri Sarayönü İlçe Kaymakamı Zafer Şahin gerçekleştirdi. Şahin’e, İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz eşlik etti.

İlçemizde bulunan kafe, hahvehane ve lokantalara yönelik yapılan denetimlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarının önemini yineleyen Şahin, özellikle lokanta ve restoranların yeniden masa müşterilerini almaya başlamasıyla, çok daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek, ilçemizin tüm kurum ve kuruluşlarının bu virüsle mücadelede aynı hassasiyeti göstermelerini temenni etti.

Yaptığı denetimlerde, esnafların aldığı tedbirlerden memnun olan Kaymakam Şahin, önümüzdeki süreçte ilçemizde ki vaka sayılarının tekrar sıfıra düşeceğine inandığını belirterek, denetimi bitirdi.