Doğal ürünlere ilgi yoğun

Doğal ürünlere ilgi yoğun
Sarayönü Süt Birlik Market’te satışa sunulan doğal ürünlere vatandaşların ilgisi oldukça yoğun.  Doğal ürünler hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı olduğu için özellikle tercih ediliyor.Süt Birlik Market’te satışa...

Sarayönü Süt Birlik Market’te satışa sunulan doğal ürünlere vatandaşların ilgisi oldukça yoğun.  Doğal ürünler hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı olduğu için özellikle tercih ediliyor.

Süt Birlik Market’te satışa sunulan inek deri tulum, Siverek tulum, İzmir Tulum, Karakovan petek balı gibi ürünler vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ürünler olurken, Süt Birlik Market’te organik ürünlerin yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi’nin ve TMO’nun ürünleri de satışa sunuluyor.

Süt Birlik Market’in açıldığı günden bu yana vatandaşlara en kaliteli ürünleri en ucuz fiyattan temin etmeye çalıştığını belirten Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Ceran “Süt Birlik Market’in açılışını gerçekleştirdiğimiz günden bu zamana kadar vatandaşlarımıza en doğal ve en ucuz ürünleri temin etme gayreti içerisindeyiz.

Vatandaşlarımızın da en çok ilgi gösterdiği ürünler organik ürünlerimiz. İnek deri tulum, keçi tulum, Siverek ve İzmir tulum gibi peynir çeşitlerimizin yanında Karakovan Petek Balı’da çok tercih edilen ürünlerimizden.

Bunların yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi ve TMO’nun ürünlerini de marketimizde satışa çıkarıyoruz. Sarayönü’nde başka satış noktası olmadığı için özellikle TMO’nun ürünleri neredeyse geldiği gibi bitiyor, 2 gün içerisinde tezgahta ürün kalmıyor” dedi.

Süt Birlik Market

Haber Merkezi

Etiketler :