Doğalgaz çalışmaları 23 km’ye ulaştı

Doğalgaz çalışmaları 23 km’ye ulaştı
Sarayönü’nde doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması kapsamında Ladik mahallesine de yapımına başlanan doğalgaz hattı çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor.Sarayönü’nün Ladik mahallesinde bir ay önce İstanbul...

Sarayönü’nde doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması kapsamında Ladik mahallesine de yapımına başlanan doğalgaz hattı çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor.

Sarayönü’nün Ladik mahallesinde bir ay önce İstanbul yolu üzerine yatay sondajla 4 kilometrelik hat çekilirken, mahallede döşenen doğalgaz hattının metrajı 23 kilometreye çıktı.

Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, “Gereken prosedürler yerine getirildikten sonra yüklenici firma sahaya indi ve çalışmalarına başladı. İlk etapta söz verdiğimiz 40 kilometrelik hattın çekilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul yolunda 4 kilometre, cadde ve sokaklara 19 olmak üzere toplam 23 kilometrelik bir çalışmamız oldu. İnşallah bu hızla devam edip, çok hızlı bir şekilde Ladik mahallemizi söz verdiğimiz doğalgaza kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.