Dombaz Salihli'yle anlaştı

Dombaz Salihli'yle anlaştı
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Sarayönü Belediyespor'da teknik direktör Niyazi Kart'ın yardımcısı olarak bir buçuk sezon görev yapan antrenör Ozan Dombaz, Salihli Belediyespor ile teknik direktör olarak anlaştı.Bölgesel Amatör...

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Sarayönü Belediyespor'da teknik direktör Niyazi Kart'ın yardımcısı olarak bir buçuk sezon görev yapan antrenör Ozan Dombaz, Salihli Belediyespor ile teknik direktör olarak anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig'e 4 yıl aradan sonra tekrar yükselen Manisa temsilcisi Salihli Belediyespor, yeni sezon öncesinde Ozan Dombaz ile teknik direktör olarak sözleşme imzaladı. Salihli Belediyespor’u üst liglere taşıyacağını belirten teknik direktör Dombaz, “Beni bu göreve layık gören başta Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya, Belediyespor yönetim kurulumuza teşekkür ederim.” dedi.

Yeni Salihlispor’da forma giyen Dombaz, Salihli Belediyespor ile başlayan antrenörlük kariyerinde Torbalıspor, Ahmetli Belediyespor, Muğlaspor, Uşakspor, Ödemişspor ve Serik Belediyespor'da daha önce görev yapmıştı. Son bir buçuk sezondur Sarayönü Belediyespor’da antrenör olarak görev yapan Dombaz, yeni sezonda yardımcı antrenörler Yusuf Sapmaz ve Murat Kahraman ile birlikte görev yapacak.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, özlenen Yeni Salihlispor efsanesini yeniden canlandırmak için başarılı bir kariyere sahip olan teknik direktör Ozan Dombaz ile anlaştıklarını söyledi. Başkan Kayda, “Sporda büyük atılımlar yaptık. Efsane yeşil-beyaza geri dönerek, takımımızı asıl renklerine kavuşturduk. Özellikle futbolda bu sene çok özlediğimiz profesyonel lig yolunda önemli bir adım olan Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Salihli her şeyin en güzelini hak ediyor. Futbolda da bu başarıda emeği geçen yöneticisinden, sporcusuna, teknik ekipten seyircisine kadar, herkese hemşerilerim adına çok teşekkür ederim. Salihli’yi her alanda olduğu gibi futbolda da hedefimiz bir üst lige çıkarmak. Bunu başaracağımıza inancım tamdır. Yeni sezonda Ozan hocama başarılar diliyorum.” diye konuştu.