Dört yılda beş hibe

Dört yılda beş hibe
Sarayönü Belediyesi'nin son dönemde büyük gelişme gösteren araç parkına hibe olarak yeni bir araç daha kazandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olarak alınan vidanjör ile Sarayönü Belediyesi son dört yılda...

Sarayönü Belediyesi'nin son dönemde büyük gelişme gösteren araç parkına hibe olarak yeni bir araç daha kazandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan hibe olarak alınan vidanjör ile Sarayönü Belediyesi son dört yılda 5'nci hibe aracını alarak büyük bir başarı gösterdi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimler sonucunda, KDV muafiyeti ile 370 bin TL değerinde modern bir vidanjör, belediyenin araç parkına hibe olarak kazandırıldı.

Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 çöp aracı, 1 arazöz ve Türkiye Belediyeler Birliği'nden 1 adet kazıcı yükleyiciyi hibe olarak alan Sarayönü Belediyesi, 4 yılda 5'nci hibe aracını aldı.

Hibe olarak araç parkına kazandırılan vidanjör ile ilgili konuşan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "aracımız Mercedes marka olup üst yapısı Türkiye'nin lider üst yapı firmalarından Karba LTD şirketi tarafından yapılmış, Devlet Malzeme Ofisi tarafından belediyemize teslim edilmiştir. 2018 model aracımız, çift çeker otomatik ve 235 kw, 7698 silindir hacimli motora sahiptir. Bu aracımızı sel baskınları, temiz su tahliyeleri ve buna benzer işlerde kullanacağız. Halkımıza hayırlı olsun." dedi.