Düğün salonu ihalesi ötelendi

Düğün salonu ihalesi ötelendi
Sarayönü Belediyesi tarafından yaptırılacak olan, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından düğün ve kongre salonu ihalesi yeterli katılım sağlanmadığından dolayı ertelendi.Sarayönü Belediyesi ihale komisyonu başkanlığında gerçekleştirilen...

Sarayönü Belediyesi tarafından yaptırılacak olan, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından düğün ve kongre salonu ihalesi yeterli katılım sağlanmadığından dolayı ertelendi.

Sarayönü Belediyesi ihale komisyonu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, sadece bir firma katıldı. İhaleye tek firma katılması ve teklif edilen ihale bedelinin yaklaşık maliyetin çok üzerinde olmasından dolayı ihalenin iptal edilmesine karar verildi.

Düğün salonu için tekrar düzenlenecek olan ihalenin bir aya kadar tekrarlanması bekleniyor. Öte yandan kış aylarında çalışılamayacak sürenin fazla olması, sözleşme süresinin kısa olması ve inşaatın başlayabileceği bahar aylarında kadar piyasada beklenmedik yükseliş riski olmasından dolayı firmaların ihaleye ilgi göstermediği tahmin ediliyor. İhale üzerinde bazı küçük değişiklikler yapılarak Ocak ayı içerisinde ihalenin yapılması planlanıyor.

Etiketler :