Düğün salonu tekrar ihaleye çıkıyor

Düğün salonu tekrar ihaleye çıkıyor
Sarayönü Belediyesi tarafından Saraç mahallesinde İmam Hatip Lisesi ile su deposu arasındaki arsaya yaptırılması planlanan düğün salonu için ikinci ihale hazırlıkları tamamlandı. Uzun zamandır ihtiyaçlara cevap vermeyen düğün...

Sarayönü Belediyesi tarafından Saraç mahallesinde İmam Hatip Lisesi ile su deposu arasındaki arsaya yaptırılması planlanan düğün salonu için ikinci ihale hazırlıkları tamamlandı. Uzun zamandır ihtiyaçlara cevap vermeyen düğün salonunun ikinci ihalesi 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Belediye binasında gerçekleştirilecek. İlk ihale, tek firmanın katılması ve yüksek teklif vermesinden dolayı iptal edilmişti.

Kop Kültür ve Eğitim Binası olarak yapılacak olan proje, 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. 10 Ocak'ta yapılacak ihalenin ardından sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden itibaren 270 günlük yapım süresi bulunan projenin Ekim 2018'de tamamlanacağı düşünülüyor.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın 10 ay önce Sarayönü ziyareti esnasında sözünü ve talimatını verdiği düğün salonu için Sarayönü Belediyesi'ne 2 milyon 500 bin lira kaynak aktarıldı. Proje bedelinin kalan kısmını Sarayönü Belediyesi'nin üstleneceği projenin tamamlanması ile Sarayönü çok önemli bir tesise kavuşacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "İlçemizin ihtiyacını karşılayacak, içerisinde iki salonu, bay-bayan kuaförü, fotoğraf stüdyosu, pastanesi bulunan 4 bin metrekare kapalı alana sahip güzel bir salon kazandırmış olacağız. Düğün salonu bölümü hareketli duvarlarla bölünüp birleştirilebilecek. 600'er metrekarede oluşan iki düğün salonu, ihtiyaca göre 1300 metrekarelik büyük bir salon haline de kolaylıkla getirilebilecek. Düğün salonu tamamlandıktan sonra modern mimarisiyle ilçemize değer katacak. Bir cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Mevki olarak da çok güzel bir noktada. Çarşı merkezine yakın, örnek cadde kenarında ve Toki konutlarına yakın mesafede. Bu proje için Kalkınma Bakanımız sayın Lütfi Elvan ve Milletvekilimiz Hüsnüye Erdoğan'a teşekkür ederim." dedi.

Etiketler :