Dünyagöz ile anlaşma imzalandı

Dünyagöz ile anlaşma imzalandı
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sarayönü Şoförler Odası, Dünyagöz Konya Hastanesi ile anlaşma protokolü imzaladı. Böylelikle bu odalara üye esnaflar ve birinci derece yakınları, Dünyagöz'den yüzde 25 indirimli hizmet...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sarayönü Şoförler Odası, Dünyagöz Konya Hastanesi ile anlaşma protokolü imzaladı. Böylelikle bu odalara üye esnaflar ve birinci derece yakınları, Dünyagöz'den yüzde 25 indirimli hizmet alacak.

Gerçekleştirilen protokol imza törenine, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve Dünyagöz Konya yetkilileri katıldı.

İmza protokolü öncesi açıklamada bulunan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, "Dünyagöz'ün Konya'ya gelmesi ve esnaf camiamıza sağlık hizmeti vermesi gerçekten önemli bir gelişme. Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sarayönü Şoförler Odası'na üye yüzlerce esnafımız adına indirim protokolünün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Dünyagöz Konya olarak iki yıldan bu yana kaliteden ödün vermeksizin Konya'da hizmet verdiklerini söyleyen Dünyagöz yetkilileri konuşmasında, “Deneyimli uzman hekim kadromuz ve ileri teknolojiye sahip cihazlarımızla Konyalılara dünya standartlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası ve tüm üye esnaflarımıza da hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız anlaşma ile esnaflarımıza özel indirimler uygulayacağız” dedi.

Kataraktan çocuk göz sağlığına, lazer tedavilerinden glokoma, oküloplastiden retina hastalıklarına kadar tüm teşhis, tetkik ve tedavi hizmetlerini tek çatı altında bir araya getiren Dünyagöz Konya, Selçuklu ilçesinde hizmet veriyor. Prof. Dr. Ümit Kamış ın başhekimliği üstlendiği medikal kadrosunda ise Op. Dr. Mehmet Gülmez, Op. Dr. Nermin Ali,  Op. Dr. Aykut Selçuk, Op. Dr. Fethi Energin ve Uzm. Dr. Aşina Pınar bulunuyor.

Etiketler :