e-Twinning okulu oldular

e-Twinning okulu oldular
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, yürüttüğü eTwinning projeleri, e Safety çalışmaları, kurs, seminerler sonucu eTwinning School etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazandı.Bu kazanımın ardından düzenlenen...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, yürüttüğü eTwinning projeleri, e Safety çalışmaları, kurs, seminerler sonucu eTwinning School etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazandı.

Bu kazanımın ardından düzenlenen törenle ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Şişman tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile eTwinning Etiketi ve eTwinning Bayrağı takdim edildi.

15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Avrupa standartlarında bir okul olarak eTwinning okul etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazanmanın haklı gururunu yaşıyor.

15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Kadir Arslan, yaptığı açıklamada “eTwinning Okul Etiketi'ne sahip olan okullar, Avrupa düzeyinde eTwinning ve eSafety için rol modelleri olarak tanınmasını ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluşturmasını sağlıyor. Bu okullar ayrıca Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında lider olarak tanınıyor.” dedi.

Arslan, eTwinning okul etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek şöyle dedi:

“eTwinning okulu olmak demek; okuldaki tüm branş öğretmenleri arasında harika bir iş birliği, uyum ve takım çalışması var demektir. eTwinnining okulu olmak demek, Avrupa ve Türkiye’deki tüm okullara model okul olma ayrıcalığına sahip olmak ve diğer okullara ilham kaynağı olmak demektir.

eTwinning okulu olmak demek, Yenilikçi öğrenme metod ve tekniklerinde,lider okul olma özelliği taşımak, uzun süren eğitim yolculuğunda Ulusal kalite etiketi, Avrupa kalite etiketi, Avrupa internet güvenliği etiketi ve birçok değerli projeye imza atarak başarısını Uluslararası alanda kanıtlamış okul olmak demektir.”

Okul Müdür Kadir ARSLAN açıklamasının devamında, “15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’na bu değerli ödülleri kazandıran okulumuz öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.