E-twinning projeleri tamamlandı

E-twinning projeleri tamamlandı
Sarayönü’ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim veren Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Münire Çobanoğlu ve öğrencilerinin yürüttüğü Yaşam Becerilerini Geliştiriyorum  ve Benim Sınıfım Benim...

Sarayönü’ne bağlı Ladik mahallesinde eğitim veren Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Münire Çobanoğlu ve öğrencilerinin yürüttüğü Yaşam Becerilerini Geliştiriyorum  ve Benim Sınıfım Benim Atölyem e-twinning projelerini tamamlandı.

Okul Müdürü Ali Denizli yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin akademik başarısı yanında sosyal ve duygusal gelişimi, özyönetim, öz farkındalık, sorumluluk alabilme, iletişim becerisine sahip olma gibi yeterliliklerin kazandırılmasının amaçlandığı projemizde öğrencilerimizin proje faaliyetleri ve etkinliklerini başarıyla yerine getirdik.”

Salgın nedeniyle yapılamayan serginin diğer ortaklarla online yapılarak faaliyetlerin sergilendiğini belirten Denizli, projenin başarıyla tamamlandığını, kalite etiketi için gerekli başvuruların yapılarak projenin başarıyla sonlandırıldığını dile getirdi.

Denizli, “Benim Sınıfım Benim Atölyem” projesi kapsamında ise 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda kurulacak olan tasarım beceri atölyeleri ile öğrenci bilgilerinin yaşam becerilerine dönüştürülmesinin amaçlandığını ifade etti.

Öğrencilerimiz uzaktan eğitim sürecinde dahi etkinlikleri ve faaliyetleri başarılı bir şekilde yerine getirdiler ve gezilere katıldılar. Proje ortağı okullarla online sergi düzenledik. Projenin yaratıcılık ve beceri yeterliliklerini arttırmada çok faydalı olduğunu gördük. Projemiz için kalite etiketi almak amacıyla gerekli başvuruları yaparak projeyi başarı ile tamamladık.” dedi.

Denizli, projede emeği geçen sınıf öğretmeni Münire Çobanoğlu, öğrencileri ve velilerine teşekkür etti.