Eğitim ortamlarını iyileştirdiler

Eğitim ortamlarını iyileştirdiler
Sarayönü İsmet Ümmühan Önal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Kara, hayırseverlerin yardımları ve kendi imkanlarıyla okulun eğitim ortamında iyileştirme yaptıklarını söyledi.Okula yapılan bakım ve onarımlarda Sarayönü...

Sarayönü İsmet Ümmühan Önal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Kara, hayırseverlerin yardımları ve kendi imkanlarıyla okulun eğitim ortamında iyileştirme yaptıklarını söyledi.

Okula yapılan bakım ve onarımlarda Sarayönü Belediyesi personelinin de büyük emeği olduğunu anlatan Kara, "hayırseverlerimizin desteği ve kendi imkanlarımızla okulumuzdaki tüm sınıfları boyattık. Bütün sınıflarımıza modern kitaplıklar yaptırdık. Öğretmenler odamızı sınırdan yaptık. Yeni panolar yaptırdık. Bu yapılanlarda emeği geçen Kaymakamımız Tarık Bahadır, Belediye Başkanımız Nafiz Solak, belediye personelimiz, hayırsever vatandaşlarımız, okul müdürümüz ve müdür yardımcımıza teşekkür ederiz" dedi.

Eğitime hizmet etmenin güzel bir duygu olduğunu kaydeden Kara, "Bu kurumlar geleceğimizin yetişkinlerinin eğitim gördüğü kurumlar. Çocuklarımızı ne kadar iyi şartlarda yetiştirebilirsek vatanımıza milletimize o kadar faydalı olacaklardır. Bize düşen okulumuzun maddi şartlarını iyileştirmektir. Öğretmenlerimize düşen ise manevi şartları üst seviyelere taşımak. El birliği ve ilgi olduktan sonra çocuklarımızın başaramayacağı hiç bir şey yok” dedi.