Eğitimde yeni yıl planlaması

Eğitimde yeni yıl planlaması
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan okul müdürlerine yönelik olarak eğitim çalıştayı yapıldı.Cuma günü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştaya...

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan okul müdürlerine yönelik olarak eğitim çalıştayı yapıldı.

Cuma günü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştaya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Şube Müdürleri Metin Özdemir ile Barış Demir ve okul müdürleri katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısında yeni eğitim döneminin planlamaları gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman başkanlığında yürütülen toplantıda öncelikle geçen yılın değerlendirmesi yapıldı. Gerçekleştirilen projelerden elde edilen olumlu ve olumsuz sonuçlar masaya yatırıldı. Bunun yanı sıra liseye ve yüksek öğretime geçiş sınavlarında elde edilen sonuçlar, ilçe, il ve ülke bazında değerlendirildi. Elde edilen başarılar ve başarısızlıklar üzerinde titizlikle duruldu. Bunun yanı sıra 2018-2019 yılı tedbirleri de ele alındı.

Yeni eğitim yılının eğitim politikaları, eğitim öğretim hizmetleri, öğrenci başarısını arttırıcı çalışmalar, ilçeye özgü uygulanan ve yeni uygulanacak lan projeler, sosyal etkinlikler gibi eğitim öğretime katkı sağlayan hizmetler planlandı.