Eğitimi destekçilerine teşekkür plaketi

Eğitimi destekçilerine teşekkür plaketi
Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılından bu yana okul ihtiyaçları konusunda yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketi verildi.Şehit Abdullah Tayyip Olçok...

Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılından bu yana okul ihtiyaçları konusunda yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketi verildi.

Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürü Ali Denizli yaptığı açıklamada, “Okumuzun ihtiyaçlarının karşılanmasında katkı sunan hayırseverlerimiz Sayın Mustafa Çoban, Bünyamin Kalender, Recep Alakuzu ve Abdullah Uçar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizle eğitimde güçlü yarınlara kucak açtık.” dedi.

Eğitim öğretim kalitesinin artırılmasında yerel imkanlar ile mahalle hayırseverleri ve veli katkısının çok önemli olduğunu vurgulayan Denizli, “Yapılan katkılarla okulumuzun çok önemli ihtiyaçları karşılandı. Öğrencilerimiz yapılandırmacı yaklaşım doğrultusunda çağdaş, modern bir eğitim imkanına kavuştu.” şeklinde konuştu.

Denizli, gelecek neslin çocuklarına daha iyi eğitim olanaklarını okulun imkan ve şartlarının iyileştirilerek gerçekleştiğini dile getirerek hayırseverlere okula katkılarından dolayı teşekkür etti.