Ekici: Bize muhalefet görevi verdiniz, sorunlarınızın takipçisiyiz

Ekici: Bize muhalefet görevi verdiniz, sorunlarınızın takipçisiyiz
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın bayramlaşma programında, mali müşavirlerin sorunlarını yakından takip ettiklerini, bu sorunları Meclis’te sürekli gündeme getirdiklerini söyledi

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği bayramlaşma programında meslektaşlarıyla bayramlaştı.

Ekici, burada yaptığı konuşmada meslektaşlarının sorunlarını yakinen bildiğini vurgulayarak, “Ben de bir meslektaşınız olarak, sizlerin sorunlarının birçoğunu biliyorum. Bu sorunları meclis kürsüsünde de dile getirdik. Sorunlarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Partisinin il başkan yardımcıları Resul Sağlam ve Mehmet Emin Arkoç ile birlikte Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın bayramlaşma programına katılan Ekici, İsrail’in Gazze’ye saldırılarından dolayı buruk bir bayram yaşandığını ifade etti.

“DÜNYA GAZZE VE DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ZULME SESSİZ KALIYOR”
Tüm dünyanın Gazze ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulümlere sessiz kaldığını kaydeden Ekici, “Maalesef bayramı eski bayramlarda olduğu gibi coşkuyla kutlayamadık. İsrail, tüm insanlığın gözü önünde Gazze’de sivilleri katlediyor. İsrail çocuk ve kadınların yanında dini değerler olan cami, kiliseleri de zalimce vuruyor. Ama maalesef tüm dünya bu katliama ses çıkartamıyor ve İsrail’e ‘dur’ diyemiyor.

Maalesef İslam âlemi ve Türk âlemi olarak bu da bizim eksiğimiz. Yardım etmekten ve dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Doğu Türkistan yine yıllardır Çin zulmü altında. Orada da bir insanlık soykırımı yaşanıyor. Maalesef orada da yine dünya sessiz. Rabbim buralarda yaşanan zulmü sonlandırmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

“SORUNLARINIZI MECLİS’TE GÜNDEME GETİRDİM”
Mali Müşavirlerin meslek sorunlarının takipçisi olacağını ifade eden Ekici, “Ben de bir meslektaşınız olarak, sizlerin sorunlarının bir çoğunu biliyorum. Bu sorunları meclis kürsüsünde de dile getirdik. Milletimiz bize muhalefet yetkisi verdi. İcra yetkisinde olmadığımız için ancak sorunları kürsüde gündeme getirebiliyoruz. Ama bunların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Tahsilat sorununuz var, yeşil pasaport talebimiz var. İndirilemeyen KDV gibi birçok sorunumuz var. Bunları odamızla istişare ediyoruz. TÜMOB’la da görüşerek gündeme getireceğiz. Sorunlarımızı ne kadar gündeme getirirsek iktidar da bunu eninde sonunda dikkate alacaktır” şeklinde konuştu.