Elektrik aboneliklerinde yoğunluk

Elektrik aboneliklerinde yoğunluk
Sarayönü'nde 3. Etap TOKİ konutlarının teslimatlarıyla birlikte elektrik aboneliklerinde yoğunluk oluştu.Konutlarını teslim alan vatandaşlar elektrik aboneliği işlemleri için anlaşmalı elektik mühendislerine müracaat ederken...

Sarayönü'nde 3. Etap TOKİ konutlarının teslimatlarıyla birlikte elektrik aboneliklerinde yoğunluk oluştu.

Konutlarını teslim alan vatandaşlar elektrik aboneliği işlemleri için anlaşmalı elektik mühendislerine müracaat ederken isteyen vatandaşlarda e-devlet üzerinden abonelik işlemini gerçekleştirebilecek.

Elektrik abonelik işlemlerini yürüten Tuğrul Mühendisliğin sahibi Ahmet Hüdai Tuğrul, yaptığı açıklamada, "elektrik aboneliğini yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Zorunlu deprem sigortası (DASK) numarası ve kimlik fotokopisiyle bize müracaat eden vatandaşlarımızın depozitosunu da tahsil ederek abonelik sözleşmelerini gerçekleştiriyoruz. Abonelik sözleşmesi yapılan abonelerimizin elektriği aynı gün içerisinde açılıyor." dedi.

e-devlet üzerinden de yapılabiliyor

E-devlet üzerinden de abonelik işlemi yapılabildiğini kaydeden Tuğrul, "Yine e-devlet üzerinden DASK numarası ile istenen bilgiler girildikten sonra depozito ödenerek abonelik işlemi gerçekleştiriliyor ancak bu abonelikte abonenin e-devlet üzerinden çıktısını alacağı abonelik sözleşmesini imzalayarak belirtilen adrese kimlik fotokopisi ile kargo aracılığıyla 5 iş günü içerisinde MEPAŞ'a göndermesi gerekiyor. Sisten aboneyi gerekli şekilde yönlendiriyor ve kolaylıkla abonelik işlemi gerçekleştirilebiliyor. Aboneler isterse depozito ücretini ilk faturalarına da yansıtabiliyor." şeklinde konuştu.