Elmas Küpe Zarafeti

Elmas Küpe Zarafeti
Günümüzde en değerli taşların başında elmas gelir. Elmaslar özellikle tüm takılarla birlikte kullanılır. Bu takılardan biri de elmas küpe modelleridir. Kadınlar da birçok tasarımlarla tercih edilir. Lüksü ve kaliteli tasarımları...

Günümüzde en değerli taşların başında elmas gelir. Elmaslar özellikle tüm takılarla birlikte kullanılır. Bu takılardan biri de elmas küpe modelleridir. Kadınlar da birçok tasarımlarla tercih edilir. Lüksü ve kaliteli tasarımları ile elmas küpeler uzun yıllardır popülerliğini koruyor.

Elmas Küpe Zarafeti

Bunun nedeni elmasın en dayanıklı madenlerden biri olmasıdır. Elmas küpeler kadınlar için kullanımı kolay olup ve estetik görünümü yükseklere taşır.

Elmas Küpe Modelleri

Pırlanta elmas küpe modelleri ve işçilikleri ile oldukça çeşit ve modele sahiptir. Elmas küpe modellerinde en popüler ve vazgeçilmez olanlar zincirli ve taşlardan oluşan tasarımlardır. Bu modellerin hepsinde karat ağırlığı farklılığı vardır. Genel olarak ayarları bulunan karatlar, tercihe göre değişir. Karatlara göre değişen küpe çeşitleri; elmas küpe, elmas fantazi küpe, pırlantalı damla küpe, elmas pırlantalı tektaş fantazi küpe, elmas damla küpe, elmas gül küpe, elmas yakut küpe, elmas safir küpe, elmas zümrüt küpe, elmas tektaş küpe ve elmas beştaş gibi modellerdir.

Sizler de elmas küpe tasarımları hakkında  

Etiketler :