Emniyet kemerine tutundular

Emniyet kemerine tutundular
Sarayönü'nde meydana gelen bir trafik kazasında, yoldan çıkarak ters dönen araçta bulunan 4 kişi, emniyet kemerleri takılı olduğu için kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.Trafik kazası, geçtiğimiz Salı günü, Sarayönü ile...

Sarayönü'nde meydana gelen bir trafik kazasında, yoldan çıkarak ters dönen araçta bulunan 4 kişi, emniyet kemerleri takılı olduğu için kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Trafik kazası, geçtiğimiz Salı günü, Sarayönü ile Konar mahallesi arasında meydana geldi. Dağdere mahallesinde yaşayan Ildırım ailesi, Salı günü sabah saatlerinde Sarayönü Devlet Hastanesi'ne geldi. Hastanedeki işlerini tamamladıktan sonra dönüş yoluna çıkan Ildırım ailesi, evine ulaşamadı. Sürücü Yusuf Ildırım, 42 DJ 868 plakalı otomobili ile Sarayönü ile Konar mahallesi arasında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada ters dönen otomobilde bulunan kişiler, emniyet kemerleri takılı olduğu içim kazadan yara almadan kurtuldu. Tedbir amaçlı olarak sürücü Yusuf Ildırım, Nafiye Ildırım, Elife Torun ve Kadir Torun için olay yerine ambulans sevk edildi. Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıslar, sağlık kontrolünün ardından taburcu edildi.