Emniyet suçlulara göz açtırmıyor

Emniyet suçlulara göz açtırmıyor
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, yürüttüğü yoğun asayiş çalışmalarıyla suçlulara göz açtırmıyor.Son günlerde yürütülen faaliyetlerde hakkında yakalama kararı olan iki kişi ceza evine gönderilirken, uyuşturucuyla...

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği, yürüttüğü yoğun asayiş çalışmalarıyla suçlulara göz açtırmıyor.

Son günlerde yürütülen faaliyetlerde hakkında yakalama kararı olan iki kişi ceza evine gönderilirken, uyuşturucuyla mücadele de hız kesmedi. İlçe Emniyet Amirliği tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda daha önce çeşitli tarihlerde hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 3 ay hapis cezası verilen M.A. yakalandı. Hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından M.A. ceza evine gönderildi. Bunun yanı sıra silahla tehdit suçundan aranan 10 ay hapis cezasına mahkum edilen O.G. isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler kapsamında ise ilçede 4 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ve uyarıcı madde ele geçirildi. Bunun yanında ruhsatsız bir silaha da el konuldu. Olay çerçevesinde şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.