Emniyet teşkilatından örnek davranış

Emniyet teşkilatından örnek davranış
Sarayönü'nde hafta içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli birçok personel destek verdi.Kan bağışı kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul,...

Sarayönü'nde hafta içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli birçok personel destek verdi.

Kan bağışı kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, “Türk Kızılayı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına biz de Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği olarak desteğimizi verdik. Polis teşkilatı olarak yurdumuzun savunmasında nasıl canımızı feda etmekten çekinmiyorsak, milletimizin sağlığı için de kan vermeye hazırız. Bugün de Kızılay’a kan bağışında bulunmak için arkadaşlarımla birlikte buradayız." dedi.

Türk Kızılayı Sarayönü Şubesi Başkanı Halil İbrahim Turan da, “Türk Kızılayı’nın kan hizmetleri faaliyetleri kapsamında sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanması için bugün ilçe emniyet amirliği personelimiz büyük bir duyarlılık gösterdi. Burada personellerden alınacak kan bağışları sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olacak.” diye konuştu.