Enerya’dan itfaiyecilere doğalgaz eğitimi

Enerya’dan itfaiyecilere doğalgaz eğitimi
Sarayönü'nde doğalgazın gelmesiyle ilgili olarak itfaiyeciler için "Doğal Gaz Bilgilendirme Eğitimi" düzenlendi.İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olan Enerya Eğitim Müdürü Erol Kaya tarafından yürütülen derslere Konya Büyükşehir...

Sarayönü'nde doğalgazın gelmesiyle ilgili olarak itfaiyeciler için "Doğal Gaz Bilgilendirme Eğitimi" düzenlendi.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olan Enerya Eğitim Müdürü Erol Kaya tarafından yürütülen derslere Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olarak Sarayönü'nde çalışan 15 itfaiyeci katıldı. İtfaiyecilere "Temel Doğal Gaz Eğitimi" ve "Doğal Gaz Yangınlarına Müdahale Eğitimi" verildi.

Enerya Eğitim Müdürü Erol Kaya, eğitim ile ilgili olarak verdiği bilgide, "Olası yangın risklerine karşı itfaiyecilerimize doğal gaz yangınlarına müdahale konusunda bilgilendirme yaptık" dedi.

Doğalgazın güvenilir ve ekonomik bir yakıt olduğuna dikkat çeken Kaya, "Doğalgaz güvenilir bir yakıt olmakla birlikte çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu eğitimler olası yangınlarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek açısından çok önemli. Sarayönü'nde bu aydan itibaren doğalgaz hizmeti vermeye başlıyoruz. Doğal gaz kullanımıyla ilgili sadece vatandaşlarımızın değil, ilgili kurum ve kuruluşların bilgilendirilmesi gerekliliğine inanıyoruz. Bu eğitimlerin sürekliliğini sağlama konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.