Engin Çelik güven tazeledi

Engin Çelik güven tazeledi
Sarayönü Ziraat Odası, kuruluş kanununa göre iki yılda bir yapılması gereken ara seçimi Cuma günü gerçekleştirdi.Sarayönü Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurullarının katılımıyla gerçekleşen seçimde Engin Çelik tekrar...

Sarayönü Ziraat Odası, kuruluş kanununa göre iki yılda bir yapılması gereken ara seçimi Cuma günü gerçekleştirdi.

Sarayönü Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurullarının katılımıyla gerçekleşen seçimde Engin Çelik tekrar yönetim kurulu başkanı seçilirken, meclis başkanlığına İbrahim Ocak, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Mustafa Aydın, Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğine Osman Altıncaba, Meclis Başkan Vekilliğine Ahmet Çay yeniden seçilerek güven tazeledi.

Seçimden sonra açıklamada bulunan Engin Çelik, “Meclis ve yönetim kurulumuzla beraber çiftçilerimize; yeni hizmetler sunmaya, yeni proje başvurularında bulunup her kurumun kapısını aşındırmaya bundan önce olduğu gibi yine devam edeceğiz. Allah çiftçilerimize zeval vermezsin. Her zaman söylediğimiz gibi çiftçilerimiz bu memleketin kalesidir. Onlar olmazsa bizlerde olmayız. Tüm çiftçilerimize selamlarımı sunarak, Cenab-ı Haktan bol bereketli bir sene nasip etmesini temenni ederim.” şeklinde konuştu.