Erasmus heyeti ilçemizde

Erasmus heyeti ilçemizde
Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin “Innovative eTwinners Can Do More” projesi kapsamında, proje ortakları olan Polonya, İtalya, Hırvatistan ve Makedonya heyetleri ilçemize geldi.Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin Avrupa...

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin “Innovative eTwinners Can Do More” projesi kapsamında, proje ortakları olan Polonya, İtalya, Hırvatistan ve Makedonya heyetleri ilçemize geldi.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği (AB) Erasmus+ Okullar Arası Stratejik Ortaklıkları kapsamında Polonya Ulusal Ajansı’na sunulan “ Innovative eTwinners Can Do More isimli projesi değerlendirme süreci tamamlanarak kabul edilmişti.

Projenin ilk toplantısı Sarayönü’nde gerçekleştiriliyor. Dün ilçemize gelen proje heyeti hafta boyunca proje çalışmaları gerçekleştirecek.

“Innovative eTwinners Can Do More” projesinin koordinatörü Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada, “Okulumuzda Erasmus Plus ve eTwinning projeleri önemli bir yere sahip. 24 ay sürecek “Innovative eTwinners Can Do More” isimli projemiz ile her iki AB proje türünü bir arada yürütme fırsatı bulacağız. Okulumuzun eTwinning Okulu etiketini almaya hak kazanmasından sonra Uğur Burak Karataş ve proje ekibimizle Erasmus Plus programı kapsamında eTwinning projelerini yürütmeyi içeren yenilikçi bir proje yapma fikri ile yola çıktık. Aynı isimle başlattığımız eTwinning projemizi Erasmus Plus projesine dönüştürdük. Polonya, Türkiye, İtalya, Hırvatistan ve Makedonya ortaklığında yürüteceğimiz projemiz süresince dört farklı konuda eTwinning projeleri yürüteceğiz. Proje içinde projelerin üretileceği 24 aylık süreçte öğrencilerimiz proje yazım aşamasında da yer alacaklar. eTwinning projelerini yaygınlaştırma, Web 2.0 araçları ve teknoloji entegrasyonu konulu projemizin okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.