Erdoğan, Solak için destek istedi

Erdoğan, Solak için destek istedi
Sarayönü'ne doğalgaz başta olmak üzere birçok yatırımın gelmesinde öncü olan 25. ve 26. dönem Ak Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, memleketi Sarayönü’nde seçim çalışmalarına katıldı. Sarayönü Belediye...

Sarayönü'ne doğalgaz başta olmak üzere birçok yatırımın gelmesinde öncü olan 25. ve 26. dönem Ak Parti Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, memleketi Sarayönü’nde seçim çalışmalarına katıldı. Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak ile birlikte bazı mahallelere ziyarette bulunan Erdoğan, dua ve destek istedi.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde hemşerileriyle sohbet ederek hasret gideren Erdoğan, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Sarayönü Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Nafiz Solak, AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, AK Parti ve MHP Teşkilat mensupları ile birlikte Mega Tesnim Kültür Mantarı ve Kompost Üretim Tesisleri personelini ziyaret ederek Cumhur İttifakı'na destek istedi. Daha sonra geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açılışını yaptığı Sarayönü Belediyesi Hizmet Binasını gezen Erdoğan, Sarayönü Devlet Hastanesi Acil Servis ve yatan hastaları ziyaret etti. Karatepe ve Kurşunlu mahallerini de ziyaret eden Erdoğan, daha sonra Sarayönü'nden ayrıldı.