Erdoğan'dan MHP'ye ziyaret

Erdoğan'dan MHP'ye ziyaret
Türkiye'de 24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhur ittifakı kuran Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasındaki yakınlaşma Sarayönü'nde de kendisini gösterdi.Sarayönü Belediyesi...

Türkiye'de 24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhur ittifakı kuran Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasındaki yakınlaşma Sarayönü'nde de kendisini gösterdi.

Sarayönü Belediyesi tarafından Karatepe'de düzenlenen iftar davetine gelen Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, iftarın ardından ilçe merkezine geldi. Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, daha sonra aynı binada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Erdoğan'a, eşi, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu da eşlik etti.

Ziyaret esnasında 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak Cumhur ittifakı hakkında konuşuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Avukat Mehmet Kozan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan'a teşekkür etti.