Ereğli Belediyesi bahar temizliğine başladı

Ereğli Belediyesi bahar temizliğine başladı
Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha güzel bir çevre için çalışıyor çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri bahar temizliğine, ilçe merkezinde başladı. Ekipler ağaç budama, çim biçme, çapa, ayrık otu temizliği gibi çalışmalarını gerçekleştirerek doğayı canlandırıyor.

eregli-park-bahce-duzenleme-1.jpeg

Daha güzel bir çevre için hizmetlerine devam ettiklerini belirten Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Baharın gelişiyle doğamız canlanıyor. Baharın güzelliğini yaşadığımız bu günlerde ekiplerimizin yaptığı çalışmaları hemşerilerimizin sağlığının korunması açısından oldukça önemli buluyorum.

Ekiplerimiz yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor, ilçemizin ana arterleri başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yıkama çalışması yapıyor. Bunların haricinde budama, çim biçme, çapa, ayrık otu temizliği gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

eregli-park-bahce-duzenleme-2.jpeg

Yaptığımız çalışmalar daha güzel bir çevre, daha temiz bir Ereğli ve hemşerilerimizin sağlığına doğrudan katkısı olacak çalışmalardır.” şeklinde konuştu.