Erkekler voleybolda son hafta

Erkekler voleybolda son hafta
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında son hafta girildi.Liseler arası erkekler...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen liseler arası erkekler voleybol turnuvasında son hafta girildi.

Liseler arası erkekler voleybol turnuvasının ikinci haftası dört karşılaşma ile sona erdi. Turnuvada ikinci haftanın ilk karşılaşmasında Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setini 25-16, ikinci setini ise 25-20 kazanan Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, mücadeleyi 2-0 kazandı.

Bir sonraki karşılaşmada Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. İlk seti 25-20, ikinci seti 25-18 kazanan Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi oyunu 2-0 kazandı.

Diğer bir karşılaşma Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Sarayönü Çok Programlı Lisesi ile karşı karşıya geldi. İlk seti 25-16, ikinci seti 25-13 kazanan Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, maçı 2-0 kazandı.

Haftanın son karşılaşmasında Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Ladik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin karşılaşması oynanacaktı. Rakibi maça çıkmadığı için Şehit Ramazan Akyürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi hükmen 2-0 galip sayıldı.

Turnuva bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek.