Erteleme maçı yarın

Erteleme maçı yarın
Sarayönü Belediyespor ile Manavgat Belediyespor arasında geçtiğimiz hafta oynanması gereken ancak kar yağışı nedeniyle oynanamayan karşılaşma yarın oynanacak.Ortaca Belediyespor karşısında ağır bir mağlubiyet almanın moral...

Sarayönü Belediyespor ile Manavgat Belediyespor arasında geçtiğimiz hafta oynanması gereken ancak kar yağışı nedeniyle oynanamayan karşılaşma yarın oynanacak.

Ortaca Belediyespor karşısında ağır bir mağlubiyet almanın moral bozukluğunu yaşayan Sarayönü Belediyespor, grubun güçlü takımlarından biriyle daha karşılaşacak olmanın stresini yaşıyor. Ara vermeden hazırlıklarına devam eden Sarayönü Belediyespor bugün yapacağı ter idmanının ardından kendi tesislerinde kampa girerek. Takımda sakat oyuncu bulunmazken, temsilcimiz o tarihe kadar lisansı çıkmış olan oyuncularıyla mücadele edecek.

Öte yandan kötü bir hafta geçiren Manavgat Belediyespor da Çal Belediyespor karşısında 3-1’lik mağlubiyet aldı. Adeta bir kabusun ortasına düşen Sarayönü Belediyespor’un Antalya temsilcisi karşısında ne yapacağı merak konusu olurken, galibiyeti lügatinden çıkaran temsilcimizin uzun bir aranın ardından bir galibiyet elde etmesi ümit ediliyor.