Ertuğrul Derneği’nden dayanışma yemeği

Ertuğrul Derneği’nden dayanışma yemeği
Ertuğrul Mahallesi sakinleri Ertuğrul Mahallesi Eğitim Kültür Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi.Pazar günü Ertuğrul Köy Konağında gerçekleştirilen programa...

Ertuğrul Mahallesi sakinleri Ertuğrul Mahallesi Eğitim Kültür Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi.

Pazar günü Ertuğrul Köy Konağında gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu.

Ertuğrul Mahallesi Derneği yapmış olduğu sosyal etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Dernek tarafından organize dilen yemek programında Ertuğrul Mahallesi sakinleri ile Konya’da yaşayan Ertuğrullu birçok aile bir araya geldi.

Pazar günü gerçekleştirilen kahvaltı programı dernek başkan yardımcısı Muhammed Nazım Gül'ün açılış konuşmasıyla başladı.

Gül konuşmasında katılımcılara dernek adına teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan köy büyüklerinden Cemil Ülker Çerkes kültüründe sosyal yaşamın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekerek organize edilen programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülker, bu tür programların sık sık yapılması gerektiğinin de altını çizerek organizasyonu gerçekleştiren dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Dernek saymanı İbrahim Toy ise dernek faaliyetlerini özetleyen bir konuşma yaptı ve tüm hemşehrilerin derneğe vermiş olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından program toplu yapılan kahvaltı ve sohbetlerle devam etti.