Ertuğrul Mahallesi’nden Solak’a tebrik ziyareti

Ertuğrul Mahallesi’nden Solak’a tebrik ziyareti
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Sarayönü Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Nafiz Solak’a tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyaretlerden birisi de Ertuğrul...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Sarayönü Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Nafiz Solak’a tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ziyaretlerden birisi de Ertuğrul Mahallesi’nden geldi. Yerel seçimlerde göreve yeni gelen Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Cemal Karadağ, azaları Özkan Kola, Cemal Yalçın, Cengiz Toy ve Zeki Yıldız ile birlikte Başkan Solak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Solak Ertuğrul mahallesinden kendisine büyük bir oranda destek geldiğini belirterek destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Solak bundan sonraki dönemde de hiçbir bölgeyi ayırmadan Sarayönü’nün tüm mahallelerine en iyi hizmeti götürmek için daha çok çalışacaklarını da sözlerine ekledi.