Ertuğrul'da korkutucu kaza

Ertuğrul'da korkutucu kaza
Sarayönü'ne bağlı Ertuğrul mahallesinde meydana gelen trafik kazasında dört araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, kazada yaralanan olmaması olayın sevindirici yönü oldu.Konya-Afyonkarahisar karayolunda Ertuğrul mahallesi...

Sarayönü'ne bağlı Ertuğrul mahallesinde meydana gelen trafik kazasında dört araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, kazada yaralanan olmaması olayın sevindirici yönü oldu.

Konya-Afyonkarahisar karayolunda Ertuğrul mahallesi yakınlarında Perşembe günü sabah saatlerinde dört aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Üçü tır, biri otomobil olmak üzere dört aracın karıştığı kazada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kar yağışı ve buzlanmaya bağlı olarak meydana gelen trafik kazasında kayan tır, yoldan geçmekte olan otomobile çarparak yoldan çıktı. Otomobil ise çarpmanın etkisiyle önündeki bir başka tıra arkadan çarptı. Yine gelen bir başka tır da yarısı yoldan çıkmış olan tıra çarptıktan sonra güçlükle durabildi.

Olayda otomobil hurdaya dönerken, kazaya karışanlardan hiç birinin yaralanmaması yüreklere su serpti. Kazaya karışan araçların yoldan çekilmesinin ardından aksayan trafik işlemeye devam etti.