Ladik'te eşini öldüren zanlı yakalandı

Ladik'te eşini öldüren zanlı yakalandı
Ladikte Pazartesi günü boşanmak üzere olduğu eşinin evini basarak, eşi Zekiye E.’yi öldüren kayınvalidesi Ayşe Ç’yi ağır yaralayan Durmuş Ali E. akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla Konya’da yakalandı.

Eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Durmuş Ali E. Konya merkez Aydınlıkevler mahallesinde bulunan Kentplaza AVM’nin arka sokağında emniyet güçlerinin başarılı operasyonu sonucu yakalanarak tutuklandı.

ladik-cinayet-3.jpg

Olay

Konya'nın Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi’nde 13 Kasım Pazartesi günü saat 08.00 sırlarında meydana geldi. İddiaya göre 3 çocuk annesi Zekiye E., bir süre önce eşi Durmuş Ali E. ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle evini terk ederek ailesinin yanına yerleşti.

Durmuş Ali E. bugün eşiyle konuşmak için kayınvalidesinin evine geldi. Taraflar arasında çıkan tartışmada Durmuş Ali E.., yanında getirdiği tabancayla eşi Zekiye E. ve kayınvalidesi Ayşe Ç.'yi vurarak, olay yerinden kaçtı. Anne-kız ise kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zekiye E., doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ayşe Ç. ise ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kadın cinayeti ile Türkiye’nin gündemine gelen Zekiye E.'nin boşanma davasını açmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Etiketler :