Eski belediye binasına veda

Eski belediye binasına veda
Sarayönü'ne uzun yıllar hizmet veren belediye binasının yıkılacak olmasından dolayı tüm belediye personeli eski bina önünde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekindi.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediye memurları...

Sarayönü'ne uzun yıllar hizmet veren belediye binasının yıkılacak olmasından dolayı tüm belediye personeli eski bina önünde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekindi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediye memurları ve işçileri olmak üzerek tüm çalışanlar, belediye binası yıkılmadan son bir defa eski binaya giderek veda etti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada ilçenin birçok önemli yaşanmışlıklarına şahitlik eden belediye binasını yıkacak olmanın hüznü ve ilçeye yeni bir prestij eseri olacak belediye binası yaptıracak olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Bir çok anı ve hatıranın bulunduğunu eski binanın yaşatılmaya devam edeceğini anlatan Solak, "binamız yıkılmadan önce son bir defa hep birlikte önünde fotoğraf çekindik. Çekindiğimiz bu fotoğrafımızı, yeni belediye binamız yapıldıktan sonra çerçeveletip asacağız. Bu şekilde ruhu yaşamış olacak. Dile kolay; yıllarda bu ilçeye hizmet etmiş bir bina. İlçe ile ilgili en önemli konuların görüşüldüğü, karara bağlandığı, ilçenin bir dönemine şahitlik eden binamız, ekonomik ömrünü tamamlasa da anlamını yitirmedi. Buradan birçok belediye başkanı, memur ve işçi geçti. Hepsi de buradan yanında hatıralarla ve anılarla ayrıldı. Bu yüzden bu binanın manevi değeri birçok kişi için çok yüksek. Bu yüzden yıkılmadan önce son halini ölümsüzleştirmek istedik" dedi.