Eski yönetim vedalaştı

Eski yönetim vedalaştı
Sarayönü Ak Parti İlçe eksi Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazar günü gerçekleştirilen 6'ncı olağan genel kurul öncesi hafta arasında yaptığı son toplantıda vedalaştı.Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin tamamı katılmasa da...

Sarayönü Ak Parti İlçe eksi Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazar günü gerçekleştirilen 6'ncı olağan genel kurul öncesi hafta arasında yaptığı son toplantıda vedalaştı.

Toplantıya yönetim kurulu üyelerinin tamamı katılmasa da bir çoğu katıldı. İlçe teşkilatı olarak aktif bir yönetim yürüttüklerini ifade eden Şükrü Tınas, "Elimizden geldiği kadar halkımızın dertleriyle dertlendik. Teşkilatımızın kapısını herkese açık tuttuk. Kurum ve kuruluşlarımızla iyi bir diyalog içerisinde uyumlu bir çalışmalarımız oldu. 2015 yılı Ağustos ayında aldığımız görevimizi yeni gelecek olan arkadaşlara devrediyoruz. Bu süre zarfında görevimizi layığı ile yerine getirdiğimize inanıyoruz. Halkımızla, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve teşkilat mensuplarımızla uyumlu bir çalışma yürüttük. Bu bir bayrak değişimidir. Yeni gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Gönül rahatlığıyla görevimizi devrediyoruz. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Bundan sonraki sürecin hayırla vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.