Eski Zengen yoluna çare!

Eski Zengen yoluna çare!
Sarayönü’nün kuzey çıkışında bulunan eski Zengen yolunun neden olduğu toz için Yukarı mahalle sakinleri talepte bulunuyor.Bölgede bulunan çiftliklerin arabaları, süt arabaları, harman döneminde tarım araçlarından dolayı...

Sarayönü’nün kuzey çıkışında bulunan eski Zengen yolunun neden olduğu toz için Yukarı mahalle sakinleri talepte bulunuyor.

Bölgede bulunan çiftliklerin arabaları, süt arabaları, harman döneminde tarım araçlarından dolayı yoldan kalkan tozun evlere ciddi rahatsızlıklar verdiğini dile getiren mahalle sakinleri, toz kalkmasına çare olacak kadar yolun bir bölümünün asfaltlanmasını talep ediyor. Mahalle sakinlerinden Zeki Yaşar yaptığı açıklamada, “Ezki Zengen yolundan arabaların kaldırdığı tozdan evlerimiz çok sıkıntı yaşıyor. Kapımızı penceremizi açamadığımız gibi bahçemizdeki her şeyin üzeri de tozla kaplanıyor. Biz yolun tamamı yapılsın demiyoruz ama en azından su kuyularına kadar olan kısım asfaltlanırsa bu toz derdinden kurtuluruz. Veya başka bir çözümü varsa bu işin o çözümü de uygulayabilirler. Bizi tozdan kurtarsınlar yeter.” şeklinde konuştu.