Esnafa avantaj sağlayacak kart

Esnafa avantaj sağlayacak kart
Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Genel Sekreteri Ali Osman Potuk, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu tarafından düzenlenen "TESK Kart" ile esnafın sağlıktan eğitime kadar birçok alanda indirimli alışveriş yapabileceğini...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Genel Sekreteri Ali Osman Potuk, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu tarafından düzenlenen "TESK Kart" ile esnafın sağlıktan eğitime kadar birçok alanda indirimli alışveriş yapabileceğini belirtti.

Esnaf ve sanatkârlara, anlaşmalı üye iş yerlerinden yaptıkları alışverişlerde indirim sağlayacak olan TESK Kartın üyelere dağıtılmaya devam ettiğini belirten Potuk, “Konfederasyonumuz tarafından hayata geçirilen TESK Kart sayesinde esnaf ve sanatkârlarımız, anlaşmalı üye iş yerlerinde akaryakıtta yüzde 8, sağlıkta yüzde 25, eğitimde yüzde 10 ve sinemada yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanabilecek.

Esnaf ve sanatkârımız ile onların aileleri, esnaf odamıza müracaat edip hiçbir bedel ödemeden TESK Kartı alıp kullanabilirler. Üstelik bu kart Türkiye'nin her yerinde geçerli. Örneğin Sarayönü'nde ikamet eden esnaf bir ailenin Bolu'da öğrenci olan evladı, oradaki spor bir mağazadan indirimli alışveriş yapma hakkına erişecek.” diye konuştu.

Türkiye'deki birçok seçkin mağazanın TESK Karta indirim yaptığını ifade eden Potuk, “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak Türkiye'de çok geniş bir kitleyiz. Esnaflarımız alışverişlerinde bu kartı sık sık kullanmalı. Kullanım arttıkça daha geniş kitlelere hitap edecek. Yelpaze ne kadar genişlerse kazanım da o kadar artar. İnsanlar TESK Kartı tercih ettikçe puan kazanmaya devam edecekler.” dedi.