Esnafa destek paketi

Esnafa destek paketi
Halkbank esnafa destek paketi kampanyası kapsamında alıcılarına yüzde 0.37 aylık faizle kredi veriyor.Bankanın sunduğu kredi kampanyasında sağladığı bu imkan çok rakamda esnaf için can suyu anlamına geliyor. Senelik yüzde 4.5...

Halkbank esnafa destek paketi kampanyası kapsamında alıcılarına yüzde 0.37 aylık faizle kredi veriyor.

Bankanın sunduğu kredi kampanyasında sağladığı bu imkan çok rakamda esnaf için can suyu anlamına geliyor. Senelik yüzde 4.5 oranıyla sağlanan kredi için Halkbank'ın sunduğu vade oranı ise 36 ay vade. Halkbank'ın bu kredi kampanyasında sunulan en ehemmiyetli kredi özelliğinden birisi de yüksek kredi limiti. 6 ay geri ödemesiz 25 bin TL'ye kadar verilen ihtiyaç kredisinin başvuruları internet üzerinden alınıyor.

Banka tarafından esnaf ve sanatkarlara Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında "Esnaf Destek Paketi" ile İşletme Kredisi ve Paraf Esnaf Kart imkanları sunuluyor.

İşletme kredisinde 36 ay vade ve 6 aya kadar ödemesiz yüzde 4,5 faiz oranıyla 25 bin lira kredi imkanı veriliyor.

Paraf esnaf kart başvurusunda da genel limit 25 bin lira olarak belirlendi. İlk 3 ay ödemesiz dönem aylık 0,95 faiz oranıyla 12 aya kadar taksitlendirme imkanı ile düzenli nakit akışı, taksitli ve vadeli işlem avantajı ile anlaşmalı tedarikçilerde özel limit imkanları sunuluyor.

Başvuru için nüfus cüzdanı ve vergi levhası isteniyor. Esnaf Oda Kayıt ve Sicil Belgesi ise zorunlu olmayıp kayıt durumu banka tarafından sorgulanıyor.